service_bg

KVALITET OCH KOMPETENS

Våra kunder får rätt plast till rätt pris eftersom vi fokuserar på partnerskap med precision. Kloka händer och yrkesstolthet är vår drivkraft hela vägen. Det säkerställer kundorienterad rådgivning och ett flexibelt samarbete från försäljning till innovation och produktion.

Samarbete med precision

Med OTV som leverantör får du en ambitiös och innovativ partner. Med vår erfarenhet och kompetens, ser vi till så att ditt företag gör rätt val gällande material och design av plastföremål när du utvecklar nya produkter.

Kloka händer hela vägen

icon_checkmark

Vi säkerställer att våra kunder får rätt plast till rätt pris genom en rådgivande process.

icon_checkmark

Vi säkerställer precision hela vägen genom att använda allas kompetenser i ett flexibelt samarbete. Precision skapar snabb svarstid, korta leveranstider och leverans i tid

icon_checkmark

Vi hjälper kunder att göra rätt val när de utvecklar nya produkter

icon_checkmark

Med yrkesstolthet och personligt initiativ bidrar våra medarbetare till att stärka relationerna internt och externt

Rådgivande försäljning

Hos oss får du rätt plast i rätt tid. Genom god dialog och effektiv sparring hittar vi tillsammans rätt lösning som matchar dina krav på produkt, pris och prestanda.

Plast med precision

Innovativ produktion

Våra pågående verksamhetsförbättringar leder till en effektivare produktion av befintliga varor – och därmed i mer attraktiva priser. 

Korta och exakta leveranstider

Som kund hos OTV får du plastvaran i tid. Vi planerar och producerar i ett flexibelt och nära samarbete mellan försäljning, design och produktion. Här tar vi vara på alla kompetenser för att få bästa resultat. Vårt samarbete med precision skapar snabb responstid, korta leveranstider och leverans i tid.

Yrkesstolthet

Med yrkesstolthet och personligt initiativ bidrar våra medarbetare till att stärka relationerna internt och externt. Här är det de kloka händerna som fattar besluten hela vägen och vi jobbar ständigt med att utveckla vår försäljning till att bli mer rådgivande och vår produktion ännu mer innovativ.